Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

Proiecte

Asociatia Zi de Bine
BINE în culori
Împreună cu Tudor Scripor și Asociația Scripor Alphabet luna asta accesibilizăm învățarea codului Scripor, printr-o platformă edu online-Un sistem de codare care permite nevăzătorilor să citească, scrie, identifice, recunoască, diferențieze în mod eficient, culorile. 
Asociatia Zi de Bine
Chimia BINELUI
Călărași, strada Peneș Curcanul. Aici amenajăm un laborator de științe, un hub de învățare prin experiențe la chimie și fizică, pe măsura visurilor și capacităților profilor de a reduce rata absenteismului și abandonul școlar.
Asociatia Zi de Bine
COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!
La Zi de BINE amenajăm laboratoare de știință sau biblioteci, facem ateliere antibullying,  antidrog, sesiuni de nutriție, lecții remediale, susținem profesori în dorința lor de formare continuă. Construim COMUNITATEA 360
Asociatia Zi de Bine
SI(N)GUR - TABĂRĂ ANTI-BULLYING
În August, facem o tabără în care abordăm problema din toate unghiurile: copii, părinți și învățători. Împreună, înțelegem mai bine problema, căutăm soluțiile și apoi le aplicăm atât acasă, cât și la școală.
Asociatia Zi de Bine
VIA SOARELUI
În iunie te luăm cu noi la drum pe VIA SOARELUI, un traseu tematic care aduce împreună iubitorii de vinuri bune și drumeții, de cicloturism și gastronomie (din care amenajăm primii 15 km)
Asociatia Zi de Bine
Ochi de Lumină
În luna mai punem frumusețe și culoare în curtea interioară de la Institutul Oncologic București. Facem un ochi de lumină prin care să sară într-o poveste care să-l ajute să facă față durerii și fricii.
Asociatia Zi de Bine
VORBĂREȚ 2.0
Pe 8 iulie Alex pornește într-o aventură de Cartea recordurilor: traversarea Mării Neagre într-o barcă cu vâsle, solo (1200km, 20 zile) Obiectivul lui este să ajute 20 de copii cu  200 de ședințe de logopedie.  
Asociatia Zi de Bine
ZI CU ZÂMBET
În august, mergem pe urmele zâmbetelor știrbe și simpatice tocmai până în județul Cluj, unde amenajăm un cabinet stomatologic școlar, unde peste 1800 de copii din 5 comune vor avea acces gratuit la ajutor specializat.
Asociatia Zi de Bine
Sustine Zi De Bine sa isi continue misiunea!
Sustine Zi De Bine sa isi poata continua misiunea
Asociatia Zi de Bine
Centrul Comunitar Zi de BINE
La Centrul Comunitar Zi de BINE îi adunăm pe cei care au nevoie de susținere, empatie, ajutor practic, prietenie și socializare. Facem cât putem și facem BINE!  
Asociatia Zi de Bine
LA MASĂ CU MINE
 În iulie - decembrie, dăm startul unui program axat pe tulburări alimentare la copii cu vârste între 8 și 14 ani, unde îi invităm și pe cei care pot contribui la vindecare - părinții lor.
Asociatia Zi de Bine
ȚINE(mă) MINTE!
Împreună cu Societatea Română Alzheimer, facem, la Cluj, prima tabără dedicată pacienților cu Alzheimer și aparținătorilor lor din România. Si o cameră senzorială pentru pacienți care suferă de diverse forme de demență.