Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!

Status: Fundraising

La Zi de BINE amenajăm laboratoare de știință sau biblioteci, facem ateliere antibullying,  antidrog, sesiuni de nutriție, lecții remediale, susținem profesori în dorința lor de formare continuă. Construim COMUNITATEA 360

[ Show more ]
5.54% Complete

2,770 RON

Sumă:

6

Galantomi:

24

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Într-o lume ideală, copiii noștri merg la școală cu drag.  Îi așteaptă acolo clase curate și frumoase, echipate pentru 2023, profesori bine pregătiți și răbdători, colegi prietenoși. O lume fără bulling, fără pedeapsă, fără dealeri de droguri la poarta școlii. 

Poate că suntem departe de ideal. Dar putem face pași spre el dacă înțelegem că fiecare dintre noi poate să contribuie la educație – formală și informală: părinți, profesori, copii, vecini – fiecare dintre noi poate să fie cauză a problemelor sau resursă pentru rezolvarea lor. Putem aștepta să facă statul (câte generații mai suntem dispuși să așteptăm?) sau putem fi Comunitatea 360 din jurul unei școli. 

Cum? 

La Zi de BINE amenajăm și dotăm laboratoare de știință, săli de clasă sau biblioteci, facem ateliere antibullying, ateliere antidrog, sesiuni de nutriție, susținem profesori în dorința lor de formare continuă, sprijinim părinții și bunicii în situații vulnerabile, facem lecții cu copiii care au de recuperat, implicăm vecinii în activități educative. Construim COMUNITATEA 360. 

Cu ajutorul oamenilor de BINE. Ești om bun?  Îți dăm ștafeta. Nu e nevoie să fim buni alergători. Ci mulți alergători. COMUNITATEA 360 – De cursă lungă!