Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

CLASE DE POVESTE, scoala 36

Status: Fundraising

In aprilie ne-am propus sa incepem sa transformam doua sali de clasa din scoala 36 din Bucuresti, unde merg zilnic aproape 900 de copii, in spatii de invatare prietenoase, unde copiii sa vina cu drag.  

[ Show more ]
61.666% Complete

30,833 RON

Sumă:

2

Galantomi:

26

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

CLASE DE POVESTE, scoala 36 - O clasa cenusie, cu peretii scorojiti si usa care sta sa cada. Cu rafturile rupte si tabla cu creta. E amintirea multora despre scoala in care au invatat pe vremuri. 

Dar o imagine la fel de actuala pentru multe dintre scolile din Romania lui 2023. 

In aprilie ne-am propus sa incepem sa transformam doua sali de clasa din scoala 36 din Bucuresti, unde merg zilnic aproape 900 de copii, in spatii de invatare prietenoase, in care copiii sa vina cu drag.  

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea amenaja sala multifuncțională. E gândită ca un spațiu în care se pot desfășura diverse activități pentru elevi, profesori, părinți: ore de consiliere individuală, grupuri de învățare, ateliere pentru copii și părinți. Și mai e de mobilat și aranjat prietenos o clasă in care se invata in doua schimburi si in care am vazut deja privirile curioase despre cat de altfel va pica lumina😊