Cadou de ziua mea - te rog doneaza pentru educatie Anti-Bullying!

 

Diana Popescu Asociatia Zi de Bine

46.25% Complete
925 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Pentru ca luna asta nu stiam cu cine sa impart binele, am inceput sa citesc printre cele 3 pagini de proiecte ale Asociatiei Zi de Bine de pe pagina Galantom si am zis sa ma sfatuiesc cu Luca ce ar fi mai potrivit. 

Anul trecut am ales cainii utilitari si bine am facut - cateii sustinuti de noi au mers si in Turcia sa ajute <3 

Anul acesta am ajuns la subiectul bullying: Luca a zis ca pe acesta ar trebui sa il alegem. I-am citit putin descrierea, l-am intrebat ce ganduri are si el a zis ca si la el la scoala e bullying:

E ne bate uneori..Pai si tu ce faci? Ma apar. Si nu i-ai spus doamnei? Il amenint ca il spun si el se opreste..dar pe R, il alearga si nu se lasa pana nu il bate. Dar de ce va bate? Pentru ca ii mai spunem E nu-stiu-cum. 

Si-uite asa, am mai aflat lucruri noi despre intamplarile de la scoala si am ales proiectul sustinut: Si(N)gur, tabăra antibullying. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi oricat de putin catre aceasta cauza astfel incat si in 2023, copii impreuna ca parintii si educatorii lor sa invete despre ei insisi, despre puterea lor interioara si sa dezvolte mecanisme sanatoase - pentru o lume fara bullying.

Seara am mai sapat putin sa aflu in detaliu cum se desfasoara interactiunile cu E pas cu pas..concluzia: realitatea e complexa si are multe fatete.
Sper ca invatand impreuna mai multe despre subiect, sa devina si clasa lui Luca un spatiu sigur si lipsit de bullying.  

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

În August, facem o tabără în care abordăm problema din toate unghiurile: copii, părinți și învățători. Împreună, înțelegem mai bine problema, căutăm soluțiile și apoi le aplicăm atât acasă, cât și la școală.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

22 Apr 2023

Diana - Coherent Solutions

150 RON
13 Apr 2023
11 Apr 2023
La multi ani Dee si la cat mai multe donatii pentru o cauza buna!
08 Apr 2023