Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

SI(N)GUR - TABĂRĂ ANTI-BULLYING

Status: Inchis

În August, facem o tabără în care abordăm problema din toate unghiurile: copii, părinți și învățători. Împreună, înțelegem mai bine problema, căutăm soluțiile și apoi le aplicăm atât acasă, cât și la școală.

[ Show more ]
4.625% Complete

925 RON

Sumă:

3

Galantomi:

4

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

"Bullying” este un cuvânt pe care ne-am obișnuit să-l auzim, mai ales în legătură cu școala. De fapt, e mai rău de atât: „Bullying” e un cuvânt pe care ne așteptăm să-l auzim, mai ales în legătură cu școala. Am mai vorbit despre asta - aproape 400.000 de copii sunt amenințați cu bătaia la școală, iar pe jumătate dintre ei colegii chiar îi bat.

 Tot ce știam despre bullying - din date oficiale, din confesiuni și povești devenite știri și reportaje pe la televizor, ba chiar și din poveștile propriilor copii - s-a dovedit a fi încă puțin față de ce-am aflat în iunie, când am făcut #SINGUR - anti-bullying CAMP și am ajutat copii-victime să gestioneze această problemă în micro-universul lor și să-și recapete încrederea în ei. Dar chiar și așa, ei rămân niște copii puși în fața unei probleme sistemice.

Așadar, în august facem pasul următor! În August, facem o tabără în care abordăm problema din toate unghiurile: copii, părinți și învățători. Oricare dintre ei poate fi parte atât din problemă, cât și din soluție. Împreună, înțelegem mai bine problema, căutăm soluțiile și apoi le aplicăm atât acasă, cât și la școală.