Luiza Ștefania Ionescu - Asociatia Zi de Bine

Oamenii să fie alături de Oameni!Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,498 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

GRADINA TERAPEUTICA

Pacientii Spitalului de Psihiatrie Eftimie Balaceanca isi petrec viata in izolare. Pentru ei vrem sa construim o Gradina Terapeutica. Principalul scop este cel terapeutic.Acesti oameni traiesc in lumea lor, intr-o cumplita izolare. Ingrijirea plantelor le ofera o utilitate si in acelasi timp ii incurajeaza sa socializeze. De asemenea, vor putea vedea rezultatul direct al actiunii lor, plantele sadite si ingrijite de ei vor fi utilizate in bucataria spitalului.

 

6 Donatii

Luiza Stefania Ionescu

650 RON
29 iun 2020
Mulțumesc, Coralina!
29 iun 2020

Iuliana M.

150 RON
La multi ani!
27 iun 2020
Cu tot sufletul alaturi de cei care au nevoie si cu toata dragostea pentru OMUL minunat Luiza! ❤️
27 iun 2020
La multi ani!
26 iun 2020

Cristina Dumitru

150 RON
La multi ani, Lui! Esti minunata!
26 iun 2020