APRILIE: Despre SANATATE MINTALA, cu masca, fara masca

Spital de psihiatrie. Halatul de molton și papucii de casă, zâmbetele impietrite pe fata fac să pară că locul e un fel de sufragerie în care te strângi seara la o poveste. Cand zâmbetele de complezenta se sting, poveștile se aprind și, dacă le-ai câștigat încrederea, o să-ți vorbească despre patimi. Când n-au mai știut să distingă realitatea de imaginație, când n-au mai putut să țină în frâu nici frica, nici furia, nici rușinea. Și, mai ales, când au crezut că sunt bine, căci medicamentele țineau fricile în frâu dar dincolo de gard, în realitatea spre care tindeau să se întoarcă, eticheta li s-a lipit pe fiecare fărâmă din corp și din minte. “Nu mai e nimic pentru noi afară! Nu se mai uită nimeni la noi ca la niște oameni!”

30 de beneficiari ai Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu Balaceanca vor merge la teatru la o piesa jucata pentru ei. Fondurile stranse in luna Aprilie vor merge catre  amenajarea și dotarea Centrulului Social sector 6 al Fundației Estuar, care oferă adulților cu probleme de sănătate mintală servicii sociale pentru incluziunea în comunitate.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

100 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: APRILIE: Despre SANATATE MINTALA, cu masca, fara masca

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

100 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
100 RON Suma
1 Donatii
10% Complete