Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Frintu Asociatia Zi de Bine

82.5% Complete
825 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
2
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Anul asta, pentru ca fac 40 de ani si pentru ca intamplator Asociatia Zi de Bine sustine o actiune care e importanta pentru mine (sustinerea parintilor si adolescentilor implicati in consum de droguri), imi rog prietenii sa doneze in loc de cadou.

Detalii aici: (IN)Dependențe (zidebine.ro)

Rușinea și stigma care vin ca valul când totul iese la iveală ne împiedică să vorbim sincer, deschis, public, despre consumul de droguri ilicite printre adolescenți și preadolescenți. Dar el se întâmplă și dacă închidem ochii și se întâmplă tot mai devreme, arată aceeași statistică. Nici nu ține cont de unde vii sau câți bani ai în buzunar. Se întâmplă în Ferentari și se întâmplă la cele mai fițoase școli și licee din Capitală deopotrivă. În mijlocul Bucureștiului se vând legale la 1 leu, dar nici să faci rost de cocaină nu-i mult mai greu în ziua de azi. Ca să nu spunem că cei mai mulţi dintre adolescenţii care au declarat debut precoce (la vârsta de 13 ani sau mai devreme), au experimentat întâi consumul de alcool și apoi de solvenţi, lucruri pe care toată lumea le are în casă și despre care nu te-ai gândi că fac parte din același ciclu de consum cu droguri mai grele.

Cine știe lucrurile astea și de unde poți să le afli și tu, ca părinte? Unde poți să afli informații corecte, de la specialiști care se ocupă cu asta, în loc să te pierzi pe Google? Cine poate să fie sprijin real pentru tine și copilul tău? Nu știm multe locuri de acest fel, așa că ne-am hotărât să facem noi unul, împreună cu oamenii de la Asociația Română Anti-SIDA, care de 30 de ani lucrează să educe, să vindece, să schimbe mentalități și să fie sprijin celor care, la un moment dat în viață, nu au mai văzut nicio altă cale. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

(IN)DEPENDENȚE

NU! Copilul meu nu consumă, nu bea, nu fumează. NU copilul meu!

Iubire, frică, negare..

Luna asta, împreună cu Asociația Română Anti-SIDA, dezvoltăm un centru de informare și suport pentru adolescenți și părinții lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

100 RON
28 Jan 2023
150 RON
La mulți și frumoși ,mai frumoși ani!
27 Jan 2023

Anonymous

100 RON
26 Jan 2023
26 Jan 2023

Basarab Laura

150 RON
13 Jan 2023
13 Jan 2023

Anonymous

100 RON
09 Jan 2023
Ioana Frintu : Asociatia Zi de Bine
Cel mai frumos cadou de ziua mea