Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie

 

Paul-Alexandru Ilinca Asociatia Zi de Bine

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă ar fi să mă întrebi ce îmi place să fac oricând și oriunde ți-aș răspunde: „SĂ ALERG”. Nu voi uita nicicând de primul meu alergat de la 7 ani. Acela care m-a făcut să mă îndrăgostesc, cu adevărat, de acest sport. Al trupului și al minții. 

Cum să ratez un alergat bun prin pădure în 14 aprilie, la Baneasa Forest Run?! Mai ales când știu că o fac pentru  #CREAATiV - Centrul de reabilitare și educație pentru adolescenți și tineri, de la Voila. E un spațiu sigur, fresh, unde tinerii pacienți cu adicții pot să aibă parte, pe lângă tratament medical, de intervenții de psihoterapie, de reconectare cu familiile lor, ergoterapie, sport și art-terapie.

În 14 aprilie alerg pentru o cauză de BINE. Dacă vrei să mă ajuți cu o donație, cât poți tu, m-aș bucura foarte tare. Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

I-am spus CREAATiV.

Un spațiu sigur, fresh, unde tinerii pacienți cu adicții pot să aibă parte, pe lângă tratament medical, de intervenții de psihoterapie, de reconectare cu familiile lor, ergoterapie, sport și art-terapie.

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.  Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se tr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Paul-Alexandru Ilinca : Asociatia Zi de Bine
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie