Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie - CREAATiV

 

Mirela Amarie Asociatia Zi de Bine

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mult a fost, puțin taaaaare a mai rămas până la Baneasa Forest Run din 14 aprilie!

Timp numai bun să las lenea deoparte și să mă antrenez. Promit! Dar și să adun ceva donații (cu ajutorul tău) pentru o cauză de BINE. Pentru #CREAATiV - Centrul de reabilitare și educație pentru adolescenți și tineri, de la Voila.

E primul centru de stat (gratuit!), de cazare și reabilitare pe termen lung, pentru minori consumatori. Un centru cu psihologi și psihoterapeuți, cu sport, terapie prin artă, ergoterapie, reconectare cu familia și alte activități și lucruri care să-i ajute pe copiii noștri să se întoarcă în lume mai bine pregătiți, mai bine informați, cu life skills mai bune și mai multe, cu o șansă în plus să reziste.

Tocmai de aceea e nevoie de ajutor. De o donație. Atât cât și cum poate fiecare.

Ce zici, facem o faptă bună împreună?! Mulțumesc tare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

I-am spus CREAATiV.

Un spațiu sigur, fresh, unde tinerii pacienți cu adicții pot să aibă parte, pe lângă tratament medical, de intervenții de psihoterapie, de reconectare cu familiile lor, ergoterapie, sport și art-terapie.

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.  Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se tr

 

1 Donații

Dumitru Ilinca

150 RON
Felicitări pentru ceea ce faceți !
27 Mar 2024
Mirela Amarie : Asociatia Zi de Bine
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie - CREAATiV