Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alex Călin Asociatia Zi de Bine

10.3% Complete
103 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să reușești cumva să oferi mai departe din energia bună primită de la ceilalți cu cei care au nevoie la rândul lor de ea în diverse feluri. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos gest pe care l-ai putea face de ziua mea este să fii alături de mine și să donezi cât poți către acestă cauză.

Împreună suntem mai puternici, împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

La Centrul Comunitar Zi de BINE îi adunăm pe cei care au nevoie de susținere, empatie, ajutor practic, prietenie și socializare. Facem cât putem și facem BINE!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

La mulți ani!!!
08 Sep 2023
27 Aug 2023
Alex Călin : Asociatia Zi de Bine
Cel mai frumos cadou de ziua mea