Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Eduard-Mihai Cîrlan Asociatia Zi de Bine

100% Complete
625 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

ZI CU ZÂMBET

În august, mergem pe urmele zâmbetelor știrbe și simpatice tocmai până în județul Cluj, unde amenajăm un cabinet stomatologic școlar, unde peste 1800 de copii din 5 comune vor avea acces gratuit la ajutor specializat.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

22 Aug 2023
La mulți ani!
19 Aug 2023

Anonymous

20 RON
19 Aug 2023

Ginutza

300 RON
La multi ani! Imi este dor de tine.
19 Aug 2023

Anonymous

30 RON
19 Aug 2023
19 Aug 2023