Alina Perti (Sorescu) - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

555 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei colegi, 

In bunul spirit si obicei din echipa, sunt convinsa ca urmeaza sa "complotati" in legatura cu ziua mea de nastere.

Tot faceti acest complot, eu mi-as dori sa donez eventualele sume asociatiei Zi De Bine. Ei au in fiecare luna un proiect social, prin care ajuta categorii defavorizate de la copii la varstnici, iar luna mai este dedicata nevazatorilor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face, este să fiti alături de mine și, în loc să strangeti bani pentru cadou, să donati banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Va multumesc din suflet!

 

 


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

OCHII CARE NU SE UITĂ

„Știi, pot să «văd» omul printr-o îmbrățișare. Chipul său nu poate ajunge la mine prin ochii mei, dar pot să simt zâmbetul din ochii săi. Și căldura din inima sa pot să o văd. Cu inima mea, cred…”

În România trăiesc peste 100.000 de persoane cu deficienţe de vedere. În deplasările lor folosesc bastonul alb, însă din cauza mediului construit inaccesibil și a unei societăți care conștientizează prea puțin dificultățile de care se lovesc nevăzătorii, puțini sunt cei care ies din case fără însoțitor. O realitate ce ce îi condamnă la o viață socială limitată. (doar 7% dintre persoanele cu deficiențe de vedere apte de muncă sunt și angajate și destul de puține sunt înscrise într-o formă de învățământ superior. )

Asociația Zi de Bine, în colaborare cu AMAIS (Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială ), aduce în România bastoanele smart We Walk. Fata de cele clasice, ele detectează obstacole atât la nivelul solului, cât și deasupra acestuia, folosind ultrasunete. Bastonul WeWalk poate fi folosit ca o extensie a telefonului în navigare, cu ajutorul touchscreen-ului de pe baston,  se conectează la hărțile telefonului și anunță care sunt locurile din apropiere.

În mai Asociația Zi de Bine lansează proiectul OCHII CARE NU SE UITĂ, prin care 70 de nevăzători vor primi bastoane  cu soft inteligent, tradus pentru prima dată în limba română, și vor participa la traininguri la București, Cluj și Iași, în cadrul cărora vor învăța cum să folosească aceste bastoane la potențialul lor maxim și să se bucure de mai multă independență, într-un peisaj care seamănă cu o cursă a obstacolelor, atât fizice, dar mai ales sociale. 

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

10 Donatii

La Multi Ani si Multumim pentru oportunitatea de a face bine!
18 May 2021
La muuulti aaani, Alinus! Inima ta mare m-a inspirat mult. Iti multumesc ca ne amintesti ce usor e sa fim mai buni. Te super imbratisez!
14 May 2021
La mulți ani, Alina!
14 May 2021
La multi ani minunati. Multe bucurii sanatate si vise implinite!!
14 May 2021

Ciprian Derscanu

50 RON
14 May 2021
Felicitari, Alina, pentru implicarea in aceasta cauza nobila. Si la multi ani cu sanatate!
14 May 2021
La multi ani, Alinuta!
14 May 2021

Anonymous

105 RON
14 May 2021
14 May 2021

Iulian

100 RON
La multi ani Alina!
14 May 2021