e LOC DE BINE!

 

Alina Aanei Asociatia Zi de Bine

100% Complete
2,125 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred tare, tare in Bine.

In a face bine, a dori bine si a fi bine, cu tine si ceilalti.

 

Cred in proiectele Asociatiei Zi de Bine si anul asta imi sarbatoresc ziua de nastere cu un gand si o donatie pentru proiectul lor din februarie, #LocDeBine.

 

Daca planuiai sa-mi faci un cadou, te rog, in loc, doneaza banii catre aceasta cauza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

Loc de Bine

Copiii care sunt martori sau victime ale unor infracțiuni intră tot mai des în contact cu sistemul judiciar din România. În anul 2020, 2.111 copii au fost victime în dosarele trimise în judecată de procurorii români, iar în 2019, 2.222 de copii. Adică o cincime din totalul victimelor înregistrate în rechizitoriile parchetelor din România, în decurs de un an. Prin ochii copilului audierea înseamnă retraumatizare, prin repetarea unor întrebări dureroase puse de reprezentanții instituțiilor statului. De aceea, Asociația Zi de Bine susţine Ministerul Public şi, impreuna cu Asociatia VIS, creează „Loc de Bine”, trei camere dedicate audierii copiilor, în cadrul a trei parchete de pe lângă tribunale din România: Constanța, Vâlcea și Vrancea.

Loc de Bine înseamnă nu doar amenajarea prietenoasă a unui spațiu rece, precum o instituție din justiție, ci o metodă științifică de interviu realizat de oameni pregătiți, în încăperi special create pentru copii. Loc de Bine va fi un spațiu confortabil, unde copilul poate căpăta curaj să vorbească despre experiența prin care a trecut, fără riscul retraumatizării.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Laaaa muuulti aaani!!
10 Feb 2021
09 Feb 2021
100 RON
La multi ani cu mult Bine!
08 Feb 2021

Anonymous

150 RON
La mulți ani!
08 Feb 2021
La mulți ani fericiți, drăguța!
07 Feb 2021

Adeluta Aanei

150 RON
La mulți ani! Să ai parte de multe bucurii si să tot împarți bucurii și altora!
06 Feb 2021

Ionut Aanei

150 RON
La mulți ani! Să reușești în tot ce-ți propui!
06 Feb 2021
150 RON
La multi ani si multa dragoste! :)
03 Feb 2021

Anonymous

75 RON
doar de bine :)
02 Feb 2021
La multi ani Enciulicaaaa!
02 Feb 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani si la mult bine! 🧡💚💛
02 Feb 2021
Alina Aanei : Asociatia Zi de Bine
e LOC DE BINE!