Iubirea care bate la ochi

 

Alexandra Juncu Asociatia Zi de Bine

65% Complete
325 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Salut,

Proiectul lunii #noiembrie susținut de Asociația Zi de Bine este un #butondesiguranță pentru victimele violenței domestice, un dispozitiv ascuns, pe care victimele îl pot acționa atunci când vor fi în pericol și care va transmite o alertă la 112.  

 

Mii de femei traiesc un adevarat cosmar. Sunt batute, torturate fizic si psihic. Zilnic. 79 au fost ucise in 2019. 56 au fost ucise in primele 9 luni din 2020. 2886 de ordine de protecție au fost încălcate de agresori în 2019. Se intampla fix langa noi iar asta spune multe despre cultura, civilizatia, credinta noastra. Putem ajuta aceste femei! Un dispozitiv deghizat intr-o bijuterie poate transmite rapid o alerta la 112 daca agresorul incalca ordinul de protectie. Asociatia Zi de BINE isi propune sa ofere 1.000 de dispozitive femeilor care se confrunta cu astfel de probleme. Proiectul se numeste MINERVA

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

1000 de femei, victime ale violentei domestice, vor avea acces la MINERVA, un dispozitiv mascat intr-o bijuterie, care le ajuta sa apeleze rapid 112 daca agresorul incalca ordinul de protectie.

Avem nevoie de voi pentru ca victimele violenței domestice să se simtă apărate. Să poată ieși din prizonieratul în care le țin agresorii lor - de regulă, tocmai oamenii alături de care credeau că pot simți siguranță, căldură, iubire: partenerii sau soții lor.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Lacra

75 RON
12 Nov 2020
La multi ani, Silvanuca!!
12 Nov 2020

Felicia

75 RON
10 Nov 2020

alexandra Juncu

100 RON
10 Nov 2020