Alexandra Ivancu - Asociatia Zi de Bine

Cel mai edubuzz cadou de ziua mea

90 RON Donatii stranse
9% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, mai mult ca oricând, am văzut cât de importantă este educația. De aceea, am ales să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze care va aduce o mică bucurie micuților care nu au acces la educație în secolul al XXI-lea și care au dreptul la un viitor mai bun. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către noul proiect educațional EduBuzz al Asociației Zi de Bine.

Împreună construim un viitor mai bun!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

EduBUZZ

In Octombrie vom transforma un autobuz scos din circulație intr-un spatiu educational pentru copiii din Augustin.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

30 RON
06 Oct 2020

Anonymous

30 RON
06 Oct 2020
06 Oct 2020