Alex Mazilu - Asociatia Zi de Bine

Un altfel de cadou de ziua mea...

230 RON Donatii stranse
46% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

ZID DE BINE

De cele mai multe ori, pe geamul lor se vede GRI - blocuri gri, trafic gri. Ei bine, in IUNIE vrem sa aducem in viata lor un strop de bucurie, un mesaj conceput pentru ei, care  sa-i incurajeze si sa-i faca sa zambeasca.  ZID de BINE - cu ajutorul prietenilor de la E.D.I.T. si Sweet Damage Crew, un perete urias va prinde culoare.

4 Donatii

Imi pare bine ca pot contribui alaturi de tine sa facem o fapta buna. Fac din tot sufletul acest gest cu urarile mele de bine pentru tine dar si cu gandul la tatal meu, acum printre ingeri - pe 16 iunie ar fi fost si ziua lui de nastere.
17 iun 2020

Albert

100 RON
La multi ani, Alex!!!
17 iun 2020

Alex Mazilu

50 RON
La multi ani !!!!!! Felicitari ptr. varianta aleasa de " cadou "!
16 iun 2020
Ganduri bune si de sanatate
16 iun 2020