Crina Grigore - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,030 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiti cat de mult imi plac cadourile si petrecerile de ziua mea, intre prieteni! Anul trecut, mi-am facut cadou palaria din poza alaturata. Anul acesta, imi daruiesc ziua de nastere (2 aprilie) unei asociatii foarte dragi mie si unei cauze foarte importante in aceasta perioada.

In astfel de momente, este foarte important sa-i ajutam pe cei din linia intai si sa facem #scutpentruspitale.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face anul acesta este sa vii alaturi de mine in sustinerea aceastei cauze, in momente in care nu putem fi fizic impreuna dar in care putem face diferenta.  Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

#SCUTPENTRUSPITALE Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

11 Donatii

Cu mult drag și recunoștință!!!
02 apr 2020
La mulți, sa fii sănătoasă sa ne vedem să sărbătorim și în persoană. Vă pup!
02 apr 2020
La multi ani Cri Cri! sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
02 apr 2020
:)
02 apr 2020
La multi ani, Cri! Sa fii sanatoasa si fericita! Felicitari pentru implicare! Esti un om minunat! Sper ca atitudinea ta sa ii molipseasca pe oameni mai mult decat virusul asta nabadaios! :)
02 apr 2020

Crina

100 RON
Tortul de anul acesta merge catre cauza pe care o sustin. Eu, o sa-mi pun un pahar cu vin si o sa mananc o bomboana, pentru ca #stau acasa.
01 apr 2020
Ganduri bune...si inca o palarie haioasa dupa ce trece nebunia! :)
30 mar 2020
La muuuulti ani minunati! ❤️
28 mar 2020

Oana & Alex

150 RON
La multi ani mai buni ca asta, Cri! Te pupam!
28 mar 2020

Anonymous

150 RON
28 mar 2020
Go, Crinis!!
28 mar 2020