Anca Elena Amariei - Asociatia Zi de Bine

ABC-ul Respiratiei cu Anca – webinar caritabil

970 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Pe 14 septembrie, copiii incep scoala, iar adultii au ocazia sa invete un alt alfabet: pe cel al respiratiei, acest ingredient-minune pe care il avem in permanenta "la purtator"

Vino sa experimentezi un atelier experiential in care vei invata ce inseamna o respiratie corecta, care sunt beneficiile ei pentru minte si corp, respectiv vei invata exercitii practice de respiratie, adaptate pentru obiective diverse: energizare, calmare, echilibrare, cresterea rezistentei etc.

Hai sa descoperi cum iti poti transforma respiratia in principalul tau aliat in lupta impotriva starilor starilor de neliniste, anxietate, atacuri de panica, depresii usoare, burnout.

La finalul acestui atelier, vei dobandi o paleta de instrumente pe care sa le poti folosi pe cont propriu!

Acesta este un webinar caritabil, scopul fiind acela de a colecta fonduri pentru Asociatia ZI de BINE și campania Clasa din Curtea Scolii.

Donatie minima recomandata: 60 lei/persoana.

Webinarul va avea loc pe 14 septembrie, la ora 19.30, durata 90 de minute. Detaliile vor fi trimise donatorilor cu cateva zile inainte de webinar, dupa rezervarea locului prin SMS la 0745 754 061 sau email la ancaelena.amariei@gmail.com. Sesiunea va avea loc prin Zoom. 

Despre facilitator:

Anca Amariei

Sunt instructor certificat de către Yoga Alliance și trainee la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam – primul program de terapie prin yoga din Europa, acreditat de către IAYT (Asociația Internaționala a Terapeuților prin Yoga). Practic yoga de peste 7 ani și facilitez clase de grup și private în București, ateliere pentru dezvoltare personală, retreat-uri de wellbeing. În mediul corporate, am dezvoltat activități de wellbeing pentru companii precum Cetelem, Deutsche Bank, Emag, Fashion Days, H&M, Mega Image, Renault, Novartis etc. Împreună cu alți profesioniști, am pus bazele iTeeneris, o platformă pentru dezvoltarea tinerilor cu vârsta între 14 și 20 ani, în cadrul căreia explorăm teme precum încrederea în sine, independența, echilibrul minte-corp și orientarea în viață. Am peste 12 ani de experiența în comunicarea de brand și corporativă, iar în prezent sunt și PR & Internal Communications Manager pentru Discovery în regiunea Europa Centrala și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală. Mai multe informatii despre mine sunt disponibile si pe www.ancaela.com.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

CLASA DIN CURTEA SCOLII

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem 2 Clase din Curtea Școlii in judetele Suceava si Timisoara.

13 Donatii

16 Sep 2020

Sorina

70 RON
15 Sep 2020

Anonymous

50 RON
15 Sep 2020
Bafta copiilor!
15 Sep 2020
Happy to contribute!
14 Sep 2020
14 Sep 2020
Great idea!
14 Sep 2020
13 Sep 2020

Anonymous

75 RON
namaste :)
13 Sep 2020
ma bucur ca pot face parte din schimbare si putem face lumea mai frumoasa! Multumesc! Doamne ajuta!
13 Sep 2020
12 Sep 2020

Anonymous

100 RON
12 Sep 2020

Denisa

75 RON
12 Sep 2020