Nicole Birsescu - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea❤️

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vă invit la ziua mea! Vă invit sa împărțim zâmbete,  un pahar de speranță, o felie de dăruire și o cupa de iubire! Vă invit să împărțim împreună  bucurie suflețelelor singure, care au nevoie de ajutor!❤️ 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere și nu numai, puilor de om, părăsiți în maternități, incercati de boala și singurătate. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

MARTIE: Centru de recuperare pentru copiii "uitați" în spitale

Un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

2 Donatii

La multi ani! Esti o mangaiere pentru cei din jur! Te pup!
24 mar 2020

AT

55 RON
Felicitari pentru ceea ce faci, suflet minunat!
24 mar 2020