Zandra Calin - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,500 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Centru de recuperare pentru copiii "uitați" în spitale

Pentru ca de ziua mea anul acesta, Cristi ar fi implinit 19 ani, tot ce imi doresc este ca toate cadourile mele din acest an sa se indrepte catre centrul Blondie. Cristi, a suferit de o malformație complicata a inimii pentru care avea nevoie de o operație în primele săptămâni de viata. Dar Cristi a fost părăsit în spital imediat după naștere si operația nu s-a mai făcut niciodată. 

Pentru Blondie și copiii ca el se creeaza primul centru post-spitalizare de recuperare a copiilor cu afectiuni grave părăsiți în spital. Povestea Adelinei si a lui Cristi, alintat Blondie o gasiti aici

De ce?

Eu am tot ce imi doresc de ziua mea. Sunt norocoasa sa am atatia oameni care imi sunt an la rand alaturi. Anul acesta, tot ce imi doresc, e un dar pentru copiii care nu au pe nimeni alaturi. 

Multumesc si las aici cuvintele din jurnalul lui Blondie : "Imparte, imparte pentru alta parte care se împarte într-o alta parte".

 

Recovery center for children "forgotten" in hospitals

On my birthday this year, Cristi would have turned 19, so all I want is for all my presents this year to finance the Blondie center. Cristi, suffered from a complicated heart malformation for which he needed surgery in the first weeks of life. But Cristi was abandoned in hospital immediately after birth and the operation was never done. For Blondie and for children like him, the first post-hospital recovery center for children with serious illnesses is being constructed.  You can find the story of Adelina and Cristi, who was nicknamed Blondie, here.

Why donate?

I have everything I wished for this year for my birthday. I am extremly lucky to have so many people around me every year. This year, all i wish for is a gift for the children who have no one around them.

Thank you and I will leave here some words from Blondie`s journal: "Share, Share, for another part that is shared in another part"

  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

MARTIE: Centru de recuperare pentru copiii "uitați" în spitale

Un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

6 Donatii

13 mar 2020
520 RON
12 mar 2020

Anonymous

200 RON
10 mar 2020

Aura Tudor

55 RON
08 mar 2020

Anonymous

75 RON
Te felicit pt initiativa!
07 mar 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani!
07 mar 2020