MEDICUL MEU DE FAMILIE

Când avem o problemă de sănătate unde mergem prima dată, dacă nu la medicul de familie? Probabil că mulți dintre noi deja au inclus în planuri o vizită la medicul de familie după 15 mai. Dar știm noi despre ce vorbim?!

Până acum, medicina de familie a făcut front comun pentru apărarea colegilor din spitale (teledon, redirecționare fonduri), dar a fost lăsată să se doteze singură, din fonduri proprii. 11.000 de medici de familie, 15.000 asistenți medicali, împreună cu rezidenții de medicină de familie, sunt prezenți în acest moment, în lupta impotriva infecției SARS_CoV-2, fără echipamente de protecție minimale.

Ce se întâmplă după 15 mai? Dacă un singur medic de familie se infectează, 2.500 de oameni rămân fără îngrijiri medicale de prim contact. De aceea, suntem alături de Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie și de azi strângem fonduri pentru echiparea medicilor de familie.

Un kit pentru un cabinet întreg, cum vedeți în imaginea de mai jos, costă 1.000 de euro.

HJLmSlC.jpg

Ai grijă de medicul tău de familie, ca și el să aibă grijă de încă 2.499 de persoane. 

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: MEDICUL MEU DE FAMILIE

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising