Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

FLORI DE SARE – SALINA SENZORIALĂ DIN INIMA BUCUREȘTIULUI

Status: Fundraising

În luna octombrie deschidem cărțulia noastră de cauze magice și aducem minunea în inima Bucureștiului – o salină senzorială, un spațiu pentru copii și adulți dedicat salinoterapiei, amenajat împreună cu prietenii de la Asociația KinetoBebe.

[ Show more ]
1.9266666666667% Complete

578 RON

Sumă:

5

Galantomi:

6

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Salina. O bijuterie ca diamantul neșlefuit, ascunsă în adâncul pământului, în care poți să te joci, să te plimbi, să alergi. Poate că ai vizitat una, cu părinții sau cu școala și atunci ai simțit pentru prima oară ce minuni poate face sarea. Chiar ea, sarea din bucate.

În luna octombrie ne aplecăm iarăși peste cărțulia noastră de cauze magice și aducem minunea în inima Bucureștiului – o salină senzorială, un spațiu pentru copii și adulți dedicat salinoterapiei, amenajat împreună cu prietenii de la Asociația KinetoBebe.

Imaginează-ți cel mai alb nisip pe care ai putea păși vreodată. Cel măcinat din coralii albiți de soare de prin insule îndepărtate. Tot nu ar fi la fel de alb precum podeaua presărată cu sare albă ca lacrima, pe care o aducem tocmai din Ucraina. 80 mp de alb, puritate, lumină și bineînțeles aer puternic salinizat, în sala mare din salina Flori de Sare.

Ah, plus colțuri de joacă inspirate din educația Montessori, chiar și un tobogan și multe alte activități gândite special pentru cei mici care vin de ani de zile la terapii, dar și pentru cei mari – relaxare, yoga, studiu individual, lectură și povești scrise în sare.