Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

PESEMNE.RO

Status: Fundraising

În septembrie, împreună cu prietenii de la 321sport, facem punte peste hău și lansăm prima platformă digital-interactivă unde persoanele cu deficiențe de auz și persoanele tipice pot învăța rapid și ușor limbajul semnelor. Pesemne.ro

[ Show more ]
2.0433333333333% Complete

613 RON

Sumă:

4

Galantomi:

6

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Un gol imens. Un hău mare de e imposibil să-l treci și cu imaginația care se aprinde în cele mai bune și optimiste momente. Asta vezi în fața ochilor când trăiești în izolare. Asta simți. În asta crezi. Distanța dintre tine și persoana de lângă tine se măsoară în goluri emoționale chiar și când împărțiți aceiași 10 cm cubi de aer la metrou.

 Doar o infimă parte din persoanele care suferă de probleme de auz cunosc limbajul semnelor. La nivel mondial, doar vreo 5%... O și mai mică parte din oamenii tipici știu la rândul lor limbajul semnelor. Asta e matematica golurilor emoționale care marchează viața de zi cu zi a hipoacuzilor și persoanelor surde, care ajung să își trăiască viața mai degrabă în izolare.

 În septembrie, împreună cu prietenii de la 321sport, facem punte peste hău și lansăm prima platformă digital-interactivă unde persoanele cu deficiențe de auz și persoanele tipice pot învăța super rapid și ușor limbajul semnelor. Pesemne.ro, pentru că pesemne poate fi mai Bine!