Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

SI(N)GUR - ANTI-BULLYING CAMP

Status: Fundraising

În iunie, la #ZDBMoldova, împreună cu Școlile Satelor Noastre, ducem copii în tabără anti-bullying. Să îi ascultăm, să îi învățăm să gestioneze relații. Îi ducem intr-un loc unde fiecare să se simtă sigur, nu singur.

[ Show more ]
100% Complete

9,283 RON

Sumă:

16

Galantomi:

58

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Nu există cuvânt românesc pentru acest fenomen periculos din România. Dar sunt pline holurile și curțile școlilor de „A venit grasu’, uite cum arată, ahahaha”. Și de „tocilarul”, „ochelarista”, „fraieru‘ ăla nou”, „ciudatul”.

Un raport al OMS spune că bullying-ul din școli plasează România pe locul 3 la nivel european la acest periculos capitol. Și, ca și cum n-ar fi de-ajuns, aproape 400.000 de elevi sunt amenințați cu bătaia, iar pe jumătate dintre ei colegii chiar îi bat. În mod repetat.

În iunie, la #ZDBMoldova, împreună cu Școlile Satelor Noastre, ducem copii în tabără anti-bullying. Să îi ascultăm, să îi învățăm să gestioneze relațiile din micro-universurile lor, să-i îndrumăm. Îi ducem într-un loc strașnic în vacanță, un loc în care să se simtă în siguranță. Unde fiecare dintre ei să se simtă sigur, nu singur.