Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

#MaiBine- Caravana de Sanatate

Status: Fundraising

În mai, la #ZiDeBineMOLDOVA, împreună cu Asociația Bethany și alături de Medlife, pornim la drum. Pornim #CaravanaDeSănătate. Medici Medlife vor merge din sat în sat să consulte oameni. care n-au mai văzut medici de mult..

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sunt sute de localități în România care nu au deloc, dar absolut deloc, medici de familie. Și sunt sute de localități în România în care medicii de familie n-au cum să facă față nevoilor medicale ale oamenilor: sunt prea puțini, la prea mulți oameni. Cele mai multe dintre sutele și miile astea de cazuri sunt, desigur, la sate. Multe de tot prin Moldova.

În satele astea trăiesc oameni uitați de vremuri, pe care n-are cine să îi trateze și să-i vindece când sunt bolnavi. Nici măcar să le pună stetoscopul și să le dea o rețetă pentru două, trei doctorii care să le îmblânzească suferința fizică. Efectul: nedescoperite, nediagnosticate și netratate la timp, bolile se agravează. Suferințele se adâncesc.

În mai, vrem să le fie #MaiBine. În mai, la #ZiDeBineMOLDOVA, împreună cu Asociația Bethany și alături de Medlife, pornim la drum. Pornim #CaravanaDeSănătate. Medici Medlife vor merge din sat în sat să consulte oameni care n-au mai văzut medici prin sat de nici nu mai știu când.