Asociatia Zi de Bine

Asociatia Zi de Bine

BINE LA INALTIME-Panou de cățărat inteligent pentru tineri cu dizabilități

Status: Fundraising

În Martie, ZDB Moldova oferă zecilor de copii care fac terapie la centrul Climb Again din Iași un panou Kilter Board-un perete de escaladă inteligent pentru copii și tineri cu dizabilități și diverse deficiențe.

#BineLaÎnălțime.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

„Tu, copile, nu poți asta!” e crud. „Tu, copile, nu o să poți să faci asta niciodată!” este și nedrept și crud. Și, totuși, sunt mii de copii care aud asta zilnic. Li se spune explicit, cu exact astfel de cuvinte, sau li se spune din priviri care-i măsoară din cap până-n picioare și care sunt mai grăitoare decât orice cuvinte. Copiii care aud cel mai des asemenea verdicte sunt copiii cu dizabilități.

Dar copiii cu dizabilități pot și vor putea mai mult decât îi lasă să poată prejudecățile noastre. Acesta este un adevăr dincolo de convingeri optimiste. Acesta e un adevăr dovedit de zeci de copii cu dizabilități care fac terapie la centrul Climb Again de la Iași. Se cațără în fiecare zi tot mai sus. Și, cu fiecare centimetru câștigat, se simt mai puternici, mai încrezători, mai puțin diferiți.

În Martie, Zi De Bine Moldova le oferă acestor copii un panou Kilter Board - un perete de escaladă inteligent pentru copii și tineri cu dizabilități și diverse deficiențe.

Pentru ei, în martie facem, la Iași, #BineLaÎnălțime.