De ziua mea

 

Lorelai Sacal Asociatia Zi de Bine

100% Complete
1,970 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Anul acesta, aș vrea să îmi donez ziua de naștere pentru una din cauzele susținute de Asociația Zi de Bine. Proiectul pe care l-am ales se numește Sunt imPERFECT și este dedicat îmbunătățirii relației copiilor cu propriul corp și promovării unor comportamente alimentare echilibrate.

Sunt imperfect(ă)” este gândul pe care mulți dintre noi l-am tot avut în minte de suficiente ori cât să ne pună piedici să visăm. Multe dintre problemele cu care ne confruntăm ca adulți își au rădăcinile în copilărie, iar învățăturile și fricile transmise de părinți pot avea un impact profund asupra modului în care ne vedem pe noi înșine. De aici și importanța unei astfel de acțiuni prin care putem construi un viitor mai luminos și mai sănătos pentru copii sau pentru părinții lor!

Sunt imPERFECT este o modalitate isteață care ne spune că putem alege să ne uităm altfel la un gând limitativ. Iar 4 iulie este doar o invitație de a vă alătura acestei cauze și de a investi cu încredere asociația care o promovează.

Vă mulțumesc din suflet pentru sprijin!

Cu drag,

Lorelai


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

SUNT (im)PERFECT

Soluții sunt în România pentru adolescenții care suferă de tulburări alimentare?! NU, NU SUNT.

Zi de BINE face echipă cu specialiști, medici pediatri, psihiatri și psihologi și împreună dezvoltăm un program-pilot de recuperare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Ana Maria

250 RON
La multi ani, Lori :)!
04 Jul 2024
LMA
04 Jul 2024
La multi ani, Missy! Sa inspiri si sa fii inspirata, sa motivezi si sa fii motivata, sa ai si sa oferi incredere, sa fii bine cu tine! Loveya
04 Jul 2024

Anonymous

150 RON
La multi multi ani sanatosi plini de ganduri bune !
04 Jul 2024
Îți dorim o zi minunată, plină de zâmbete și momente de bucurie alături de cei dragi. Să ai parte de tot ce este mai frumos în viață și să continui să ne inspiri cu bunătatea și înțelepciunea ta. La mulți ani fericiți și plini de împliniri! Te îmbrățișăm cu mult drag, Colegii RBC
04 Jul 2024

Vali

75 RON
La multi ani fericiti !!!
04 Jul 2024

Anonymous

40 RON
La mulți ani! Felicitări pentru inițiativă! Mult succes!
03 Jul 2024
La multi ani!
02 Jul 2024

Anonymous

30 RON
02 Jul 2024
Dar din dar se face rai!
02 Jul 2024

Anonymous

200 RON
02 Jul 2024
Lorelai Sacal : Asociatia Zi de Bine
De ziua mea