Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Claudia Florea Asociatia Zi de Bine

82.6% Complete
413 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sustinerea proiectului Chimia Binelui, cadoul pe care mi-l doresc de ziua mea. Dragostea pentru copii, pasiunea pentru chimie si dorinta de a fi parte din procesul de invatare in moduri cat mai placute si mai inovative m-a determinat sa imi doresc un alt fel de cadou de ziua mea. Pentru acest cadou am nevoie de voi.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

Chimia BINELUI

Călărași, strada Peneș Curcanul. Aici amenajăm un laborator de științe, un hub de învățare prin experiențe la chimie și fizică, pe măsura visurilor și capacităților profilor de a reduce rata absenteismului și abandonul școlar.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

300 RON
La multi ani♥
20 May 2024

mihaela pal

30 RON
Mult succes si apreciez ceea ce faci si La multi ani ,sa ai o zi frumoasa!
20 May 2024
10 May 2024
53 RON
10 May 2024
Claudia Florea : Asociatia Zi de Bine
Cel mai frumos cadou de ziua mea