Cel mai frumos dar din partea ta, prietene drag

 

Olivia Drinca Asociatia Zi de Bine

52.75% Complete
1,055 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dependenta de droguri este printre cele mai mari frici legate de copiii noștri, mai ales acum când tentația este la tot pasul. Mintea mea doar isi imagineaza prin ce trec părinții unor copii dependenți, senzația de neputința pe care o resimt și deja simt fiori in tot corpul. Nu vorbim despre dependenta în speranța că nu ne atinge, nu știm cum să o prevenim, nici unde găsim ajutor. 

Anul acesta, când împlinesc 40 ani, din motive foarte fericite, nu voi avea o aniversare în gașca. Mi-ati face o mare bucurie dacă ați transforma darurile pe care le aveți în minte pentru mine in donații pentru acest proiect susținut de Asociația Zi de Bine. Peste ani, sa știu că, la 40 ani, am participat și eu într-o anumită măsură la realizarea lui.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

(IN)DEPENDENȚE

NU! Copilul meu nu consumă, nu bea, nu fumează. NU copilul meu!

Iubire, frică, negare..

Luna asta, împreună cu Asociația Română Anti-SIDA, dezvoltăm un centru de informare și suport pentru adolescenți și părinții lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Mirela

150 RON
20 Jan 2023
18 Jan 2023

MickyO

100 RON
La mulți ani, draga mea draga! Eşti un om minunat! 🤗
15 Jan 2023
14 Jan 2023
La multi ani! Multi si sanatosi si cu multe zambete!
13 Jan 2023
100 RON
Te imbratisez! La multi ani cu sanatate si iubire!
12 Jan 2023
La multi ani si multe fericiri, draga Olivia!
11 Jan 2023
Olivia Drinca : Asociatia Zi de Bine
Cel mai frumos dar din partea ta, prietene drag