Imi donez ziua de nastere

 

Sandra Luta Asociatia Zi de Bine

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

 

Tin minte ca eram mica si prin fata pietei a trecut un cosar. Stiam ca daca atingi un cosar, ai noroc! Si cum urma o teza dificila (matematica, cel mai probabil), simteam ca am nevoie de muuuult noroc :D m-am fastacit 5 minute, dar m-am dus si l-am atins, mi-a dat chiar si cateva fire din peria aceea cu care curata cosurile. A fost ultimul cosar pe care l-am vazut in real life si nici ca m-am mai gandit vreodata la meseria asta.

 

Pana am inceput sa ma gandesc la ce proiect vreau sa aleg pentru ziua mea anul asta. Si probabil norocul cosarului de acum multi ani a facut sa imi apara pe wall o postare a celor de la Asociatia Zi de Bine care are un proiect in colaborare cu cei de la SufletESTI ❤️

 

Campania pe care o desfasoara acum ma unge pe suflet. 

SufletESTI desfasoara in aceasta luna un proiect care tine oamenilor de cald, la propriu si la figurat: curata cosurile de fum si face provizii de lemne (si nu numai) pentru 31 de bunici❤️ din sate indepartate. Si ne incalzeste tuturor sufletele❤️

 

Si in no time m-am dus cu gandul la serile de iarna cand eram mici si ne bateam pe bucata de soba care incalzea cel mai bine, de scaunelul mic si verde care statea in fata sobei si ne lipeam cu spatele de ea, de bunicii care se trezeau cu noapte-n cap sa mai bage lemne pe foc sa ne fie noua bine cand ne trezim, de mancarea de cartofi frantuzesti pe care sora bunicii o baga la sfarsit in soba sa se mai rumeneasca putin (drooling :)) ).

 

Ma duce cu gandul la bunici…si la cat de dor imi e de ei. Si ma gandesc ca acum putem ajuta alti bunici sa fie bine ❤️

 

I will go first and you follow, da? :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

CALD ÎN VATRĂ

În luna decembrie, împreună cu Asociatia SufletEȘTI, curățăm coșurile de fum și facem provizii de lemne pentru 50 de bunici din satele uitate de lume de lângă Onești, din județul Bacău.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La multi ani suflet bun!
27 Dec 2022

Anonymous

150 RON
24 Dec 2022
Colegii tăi îți doresc să ai o zi magică și sufletul să îți fie împlinit și fericit așa cum și tu încerci să îi faci fericiți pe alții.
24 Dec 2022
24 Dec 2022
La mulți ani drăguța mea!
13 Dec 2022
Prin donatie care doneaza donator:)) la multi ani!
12 Dec 2022
La multi ani fericiti! Stay awesome! 🤗
11 Dec 2022

Anonymous

50 RON
La mulți ani!
08 Dec 2022
Happy birthday to me! :)
08 Dec 2022
Sandra Luta : Asociatia Zi de Bine
Imi donez ziua de nastere