Cel mai frumos cadou sunt amintirile

 

CRISTIAN Cristian China-Birta Asociatia Zi de Bine

100% Complete
2,080 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 11 decembrie fac 48 de ani. Vârsta la care a murit mama...

Amintirile mele cu mama sunt printre cele mai dragi. Și cele la care revin mereu și mereu în momente de cumpănă. Cele care îmi dau de multe ori forță să merg mai departe și să păstrez valorile de viață pe care mi le-a dăruit mama.

Aș fi vrut tare mult să am și amintiri cu mama mea cunoscându-mi cei trei copii. Dar n-a fost să fie... A murit înainte de a se naște primul meu copil. Ar fi fost tare frumos să o văd pe mama fiind acea bunică minunată. Un rol pentru care s-a pregătit toată viața. Dar nu a mai apucat să îl joace...

Amintirile sunt cel mai frumos cadou pe care îl putem face celorlalți. Și cât suntem în viață. Dar mai ales când ne ducem un pic să murim, vorba poetului. 

De ziua mea, îmi doresc să contribui la crearea acestui spațiu minunat pentru conceptul de amintire. Iar minunatul proiect Plantați în Amintire fix asta face. Construiește spații cu copacii plantați în amintirea celor dragi. Minunat, pur și simplu minunat...

De aceea, dragă cititorule, te invit să ne ajuți să plantăm cât mai multe amintiri. Și, când o faci, să te gândești în memoria cui vrei să plantezi acel copac. Și să îi transmiți în gând toată dragostea ta. 

Sunt sigur că te aude. De oriunde ar fi. Cum sunt sigur că și mama mea zâmbește acum. De oriunde ar fi.

Aia zic :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

PLANTAȚI ÎN AMINTIRE

Sădește un copac în memoria cuiva drag și faci o pădure  de iubire. Fiecare copac are un QR Code care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi in acest fel.  

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

09 Dec 2022
Sa fie cu noroc, aia zic. Om bun.
08 Dec 2022
Un proiect minunat!
08 Dec 2022

Anonymous

150 RON
07 Dec 2022

Lavinia

150 RON
Cristi, sunt sigura ca te vede, ca vede ce tata si sot minunat ai ajuns.
07 Dec 2022
07 Dec 2022
07 Dec 2022

Anonymous

100 RON
07 Dec 2022
07 Dec 2022
06 Dec 2022
Sa fii fericit...cat China :)
06 Dec 2022
Cu gandul la bunica mea, Adela, care m-a invatat sa iubesc natura. Mi-e tare dor de ea. Multumesc pentru aceasta oportunitate, geniala idee!
06 Dec 2022
Un gand bun de la mine pentru ziua ta, in amintirea celui mai important om din viata mea. Bunicul meu, pe umerii caruia am invatat sa cresc si sa traiesc cu bucurie si onestitate.
06 Dec 2022

Anonymous

200 RON
06 Dec 2022
CRISTIAN Cristian China-Birta : Asociatia Zi de Bine
Cel mai frumos cadou sunt amintirile