Al 26-lea septembrie

 

Maria Cîșlianu Asociatia Zi de Bine

40.866666666667% Complete
613 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hello!

Împlinesc 26 de ani și cum ziua mea de naștere este despre a dărui, anul acesta vreau să ajutăm un proiect al asociației ZI DE BINE - Pesemne.ro, prima platformă digital-interactivă unde persoanele cu deficiențe de auz și persoanele tipice pot învăța super rapid și ușor limbajul semnelor. Mereu mi-am dorit să învăț limbajul semnelor și ador ideea acestui proiect.

Send me a beer by donating here ^_^


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

PESEMNE.RO

În septembrie, împreună cu prietenii de la 321sport, facem punte peste hău și lansăm prima platformă digital-interactivă unde persoanele cu deficiențe de auz și persoanele tipice pot învăța rapid și ușor limbajul semnelor. Pesemne.ro

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
19 Sep 2022

Georgiana

53 RON
La cat mai multe beri 😏😘
13 Sep 2022

Grandma

100 RON
13 Sep 2022

Anonymous

150 RON
Cin' sa fie, cin' sa fie
12 Sep 2022
Am dat o bere Mariei Cîșlianu de ziua ei prin aceasta donatie
12 Sep 2022
Maria Cîșlianu : Asociatia Zi de Bine
Al 26-lea septembrie