Ziua mea e Zi de BINE

 

Luiza Almangiu Asociatia Zi de Bine

100% Complete
1,350 RON
Sumă strânsă
1,300 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze cu care rezonez - proiectul SI(N)GUR - ANTI-BULLYING CAMP al Asociației ZI de BINE. Este vorba despre o tabără anti-bullying pentru copii, un loc în care aceștia se vor simți în siguranță, vor fi ascultați și îndrumați de specialiști, vor învăța cum să gestioneze situațiile dificile cu care se confruntă. 

Din păcate vedem cu toții că bullying-ul este prezent în școli, licee, chiar și grădinițe. Si lasă răni adânci, care deseori nu se văd imediat. Iar uneori copiii hărțuiți devin ei înșiși agresori, iar fenomenul acesta periculos continuă să ia amploare.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi orice sumă de bani către acestă cauză.

Dacă dorești să îmi faci un cadou, te rog nu-mi cumpăra nimic, ci donează banii pentru proiectul pe care îl susțin. Îți mulțumesc!

Împreună facem lumea mai bună!

Sunt recunoscătoare că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

În iunie, la #ZDBMoldova, împreună cu Școlile Satelor Noastre, ducem copii în tabără anti-bullying. Să îi ascultăm, să îi învățăm să gestioneze relații. Îi ducem intr-un loc unde fiecare să se simtă sigur, nu singur.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Anonymous

67 RON
🥰
06 Jun 2022
La multi ani, Luiza draga! xxoo
05 Jun 2022

Mihaela & Razvan & Ana Cretu

300 RON
La multi ani!
03 Jun 2022
La multi ani minunati! ❤️
03 Jun 2022

Marius P

75 RON
03 Jun 2022
158 RON
La multi ani Luiza si succes Asociatiri zi de bine!
03 Jun 2022

Nana Motoc

150 RON
03 Jun 2022

Silvia

200 RON
La multi ani, suflet bun!!!!! Cu tot dragul!
02 Jun 2022

Anonymous

25 RON
La multi ani !
02 Jun 2022
01 Jun 2022
La multi ani, Luiza! ⭐️🧡
01 Jun 2022

Anonymous

75 RON
🤗
01 Jun 2022
Luiza Almangiu : Asociatia Zi de Bine
Ziua mea e Zi de BINE