Cadoul meu e o lume mai buna pentru ei

 

Mihaela Calinoiu Stemat Asociatia Zi de Bine

87.714285714286% Complete
614 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sa fiu sincera, am tot amanat sa creez pagina asta, nu stiu, nu am avut incredere ca pot fi de folos si strange bani pentru ei. Ei sunt copiii care s-au nascut cu temutul sindrom Down, cei care s-au nascut, caci teama de necunoscutul acestui sindrom si provocarile cu care vine a facut ca multi copii nici sa nu fie nascuti. Dar mi-am spus ca daca ei pot face fata fiecarei zile, grele, cu stigmat, cu aratat cu degetul, cu remarce despre “Ce ciudat arata…” sau “Nu te juca cu acel copil, ca poate iei ce are”, caci da, se intampla si asa ceva, atunci pot si eu sa scriu cateva randuri si sa va rog sa ma ajutati sa strangem cati bani putem pentru copiii cu sindrom Down.
Eu una am intalnit putini copii nascuti speciali in felul acesta. Stiu ca sunt mult mai multi si familiile lor lupta sa le faca viata cat mai frumoasa si mai plina de sens si bucurie. Am cunoscut, insa, in plina pandemie o tanara cu sindrom Down care, in marea ei de probleme zilnice, a decis, sustinuta de familie, sa faca un lucru minunat: sa stranga fonduri pentru a proteja cu PPE cadrele medicale de la spitalul din orasul in care locuieste. Ca sa stranga bani, a ales sa alerge. Cum, insa, pandemia nu i-a permis sa faca lucrul asta afara, l-a facut in casa. A alergat 25 de kilometri si a strans o suma de care poate fi foarte mandra. Si-a facut campanie, a luptat pentru donatii, a fost superba. A reusit ce si-a propus.
Eu nu o sa alerg acum dar o sa va rog sa ma ajutati sa sustin cauza din luna ianuarie a asociatiei Zi de Bine, un proiect despre care sunt sigura ca ati auzit deja multe lucruri. In ianuarie, luna de frig si mohoreala, Zi de Bine amenajeaza un spatiu cald, vesel, intr-un centru multifunctional psihosomatic din Ramnicu Valcea. Un spatiu in care copiii si tinerii cu sindrom Down, precum si familiile lor, sa primeasca servicii de recuperare psihica, emotionala si fizica. E extrem de important pentru ca vietilor lor sa devina mai bune. Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

#CreștemBINE

Un diagnostic deseori neașteptat, cu necunoscutul pe care îl aduce, cu respingerea pe care o produce, cu adaptarea, cu integrarea - cu toate transformările pe care le presupune un destin diferit.  Special.

Despre copiii speciali este luna Ianuarie.
La copiii speciali ne gândim la început de 2022. La ei și la mai binele lor.
Așa că vom face, la Râmnicu Vâlcea, un centru  multifuncțional psihosomatic pentru copiii cu dizabilități.
Un loc în care acești copii și părinții lor să primească servicii de recuperare psihică, emoțională și fizică. Un loc unde să fie mai bine pregătiți și mai bine echipați să se integreze într-o lume care este, încă,  insuficient de pregătită pentru ei și pentru tot ce pot ei să ofere.
În Ianuarie, vă propunem să #CreștemBINE împreună. Cu voi și cu Asociația AVA.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

65 RON
29 Jan 2022
La mulți ani, buni, frumoși, luminoși!
29 Jan 2022
28 Jan 2022

Anonymous

21 RON
27 Jan 2022
La multi ani, micuta mea! Te iubesc!
26 Jan 2022

Anonymous

50 RON
26 Jan 2022

Filip

100 RON
La mulți ani, Mish!
26 Jan 2022
75 RON
La multe cuvinte mestesugite si povesti impartasite! Te imbratisez cu dor!
25 Jan 2022

Anonymous

53 RON
La multi ani!
25 Jan 2022
Mihaela Calinoiu Stemat : Asociatia Zi de Bine
Cadoul meu e o lume mai buna pentru ei