Andreea Zamfirache - Asociatia Zi de Bine

Andreea Ghios & Andreea Zamfirache (CLIMB) - CLASE DE POVESTE

428 RON Donatii stranse
85.6% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta ne-am hotărât să ne dăruim împreună ziua de nume pentru copii cu „mintea diferită”!

Cel mai frumos dar pe care ni-l poți face este să fii alături de noi și să donezi către acestă cauză inițiată de Asociatia Zi de Bine, Clase de Poveste.  

Hai sa facem cinste cu BINE școlii în care Fiecare Copil Contează!

Îți mulțumim că ești alături de noi și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

CLASE DE POVESTE

Sunt zeci de mii de copii cu „mintea diferită”, dar la fel de curioasă și scormonitoare ca a oricărui alt copil. Sunt zeci de mii de copii care par altfel decât ceilalți, dar au inimile la fel de mari ca ale oricărui copil: atât de mari cât să cuprindă și Universul întreg, de cere găzduire.

Și, totuși, pentru copiii aceștia nu se găsește loc bun și cald și primitor în clase. Ce-ar fi să fie o școală primitoare pentru orice copil pentru care drumul obișnuit până la școală devine, la un moment dat, imposibil de străbătut?

Există! E Școala Primară Concordia, prima școală incluzivă din România. Aici avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea amenaja sala multifuncțională. E gândită ca un spațiu în care se pot desfășura diverse activități pentru elevi, profesori, părinți: ore de consiliere individuală, grupuri de învățare, ateliere pentru copii și părinți. Și mai e de mobilat și aranjat prietenos o clasă care a rămas cam de căruță.

Despre asta e luna noiembrie la Zi De Bine: despre școala în care Fiecare Copil Contează!

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Bobby

150 RON
La mulți ani, dragelor !!!
29 Nov 2021

Cris

150 RON
La multi ani! cu tot ce va doriti!
29 Nov 2021
Climb
15 Nov 2021

Anonymous

53 RON
11 Nov 2021