Mihai Ulman - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,753 RON Donatii stranse
70.12% Complete
2,500 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor care gasesc la Studiourile Ferentari sustinere si un loc frumos in care pot fi ei insisi.

Eu cant la chitara si asta ma face foarte FERICIT. Imi doresc acelasi lucru si pentru alti copii, pentru toti copiii, de fapt, chiar daca uneori inteleg si eu ca nu am asa mare putere. Parintii mi-au spus ca nu trebuie sa fac toate lucrurile singur si ca, daca ceri SPRIJIN, ai toate sansele sa ajuti cat mai multi oameni. 

In iunie implinesc 12 ani, iar cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să DONEZI banii către acestă cauză.

Te invit la ZIUA MEA!

P.S. Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

Studiourile FERENTARI

Ce poți face când lumea în care te-ai născut și crești e plină de sărăcie, suferință și pericole? Când la fiecare pas te lovești de droguri, prostituție, violență. Poți descoperi restul lumii doar cu puterea de neegalat a imaginației și a poveștilor care îți deschid larg poarta și te lasă să fii parte din ele. Cum se poate face asemenea magie? Cu teatru!
Cu 7 ani în urmă, la școala generală 136, un actor profesionist - Ionuț Oprea - ținea prima oră de actorie pentru câțiva copii din Ferentari. De-atunci, a apărut o trupă de teatru, trupa s-a mărit și a devenit familie - Familia PlayHood. Fiecare oră petrecută de copii la teatru nu e doar evadare din ghetou, e cărămidă pusă trainic la temelia unei lumi mai bune decât cea în care au avut neșansa să deschidă ochii.
Copiilor din Ferentari le trebuie teatrul. Aer proaspăt și curat pentru mințile și inimile lor. Iar teatrului îi trebuie un sediu cumsecade.
In Martie, la Zi de BINE, facem STUDIOURILE FERENTARI.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

12 Donatii

Cosmin Ulman si Catalin Antofie

600 RON
14 Jun 2021
La multi ani fericiti, Mihai!🥳
12 Jun 2021
La multi ani frumosi, Mihai! 🤗 Felicitari pentru generozitatea si bunatatea ta!
12 Jun 2021
La multi ani, Mihai! Livia, Iustina si Bunica!
12 Jun 2021

Anca Minculescu

48 RON
Bon anniversaire Mihai! Super idée ton cadeau; j'aime bien car c'est très gentil. Hâte de te revoir sur les skis ou devant FIFA! Joan
09 Jun 2021
05 Jun 2021
04 Jun 2021

Septimia D.

100 RON
Să fie cu noroc pentru Mihai și beneficiarii donației!
04 Jun 2021
03 Jun 2021
150 RON
Toata stima pentru parintii care te educa atat de frumos , draga Mihai! Un start valoros in viata!
03 Jun 2021

A.

30 RON
Să ți se îndeplinească dorința și să îi ajuți și pe alții să și-o îndeplinească pe a lor! :)
03 Jun 2021
Felicitari pentru gest, Mihai! Esti minunat! La multi ani!
03 Jun 2021