Vlad Grigore - Asociatia Zi de Bine

#HAMtrenament pentru viață.

785 RON Donatii stranse
15.7% Complete
5,000 RON Target
9 Donatii

 

In 2016 Toshi aparea in viata mea, la prima intalnire am ramas impotmolit cu masina in noroi si am avut nevoie pentru prima data de un tractor care sa ma scoata "pe uscat". Era un semn clar ca nu vom avea o viata linistita, pe canapea :)

In 2018, in primavara, am descoperit Clubul Cainilor Utilitari, aici voluntarii se pregatesc alaturi de cateii lor sa intervina in misiuni de cautare si salvare persoane disparute. Am considerat ca activitatea clubului se potriveste foarte bine cu experientele mele si ca ar fi un loc extrem de bun pentru dezvoltarea lui Toshi.

In 2019, Toshi a trecut examenul de atestare de la Centrul Chinologic de la Sibiu si de atunci poate sa intervina in misiuni reale de cautare si salvare persoane disparute. Tot in 2019, discutand cu Vlad Popescu despre terenuri de antrenamnet am inteles ca pentru a avea 50 de caini de interventie in Bucuresti avem nevoie de un teren pregatit pentru asta, asa ca am inceput sa pun lucururile in miscare. 

Acum am primit un teren in Nordul Bucurestiului si Zi de Bine ne ajuta sa-l si amenajam astfel incat cainii sa aiba un Disneyland in care sa-si dezvolte abilitatile si sa devina foarte eficienti in misiunile de cautare de persoane. 

Asadar, de ziua mea, te invit sa ma ajuti sa facem cel mai misto teren de antrenament din Romania si poate chiar din Europa. 

Romania are nevoie de caini de salvare! Persoanele disparute au nevoie de ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

HAMtrenament pentru viață

Toată viața s-a străduit să fie bun. De multe ori, totuși, n-a reușit. Căci, la urma urmelor, era doar un om. Nu era câine.
Pentru câinii salvatori strigăm „Hai SUS!” în Aprilie. Pentru aceste animale formidabile care ne pot găsi atunci când nimeni n-are cum să ajungă la noi în caz de nevoie. Sunt formidabile ființe și de data asta, ele au nevoie de ajutorul nostru. Au nevoie de un teren de un antrenament, de un loc special în care să se poată pregăti pentru a interveni în misiunile de cautare si salvare. Amenajam terenul cu obstacole si-i echipam pe prietenii lor, oamenii, cu aparatura necesara in interventiile de urgenta. In aprilie ne pregatim de #HAMtrenament pentru viață.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

A&R
05 May 2021
Hai cu hamtrenamentul!!! La multi ani plini de initiative frumoase, Vlad😉
04 May 2021
Foarte buna initiativa, La multi ani!
04 May 2021

Ionut Popa

50 RON
04 May 2021
La multi ani!
04 May 2021
04 May 2021
La multi ani!!!!!
04 May 2021

Andreea Badulescu

300 RON
La mulți ani, Vlad! Cu dorințe implinite 🍀
04 May 2021

Ana

50 RON
Felicitări!
29 Apr 2021