Un cadou special

 

Andreea Simona Asociatia Zi de Bine

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Deși nu este un subiect prea des discutat, numărul copiilor care intră în contact cu sistemul judiciar din România este în continuă creștere, fie că sunt martori sau victime ale unor infracțiuni. În anul 2020, 2.111 copii au fost victime în dosarele trimise în judecată de procurorii români. Adică o cincime din totalul victimelor înregistrate în rechizitoriile parchetelor din România, în decurs de un an. Prin ochii copilului audierea înseamnă retraumatizare, prin repetarea unor întrebări dureroase puse de reprezentanții instituțiilor statului.

Asociația Zi de Bine își propune să creeze „Loc de Bine”, trei camere dedicate audierii copiilor, în cadrul a trei parchete de pe lângă tribunale din România.

Cel mai frumos dar pe care m-aș bucura să-l primesc, ar fi să arătăm sprijin acestor copii!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

Loc de Bine

Copiii care sunt martori sau victime ale unor infracțiuni intră tot mai des în contact cu sistemul judiciar din România. În anul 2020, 2.111 copii au fost victime în dosarele trimise în judecată de procurorii români, iar în 2019, 2.222 de copii. Adică o cincime din totalul victimelor înregistrate în rechizitoriile parchetelor din România, în decurs de un an. Prin ochii copilului audierea înseamnă retraumatizare, prin repetarea unor întrebări dureroase puse de reprezentanții instituțiilor statului. De aceea, Asociația Zi de Bine susţine Ministerul Public şi, impreuna cu Asociatia VIS, creează „Loc de Bine”, trei camere dedicate audierii copiilor, în cadrul a trei parchete de pe lângă tribunale din România: Constanța, Vâlcea și Vrancea.

Loc de Bine înseamnă nu doar amenajarea prietenoasă a unui spațiu rece, precum o instituție din justiție, ci o metodă științifică de interviu realizat de oameni pregătiți, în încăperi special create pentru copii. Loc de Bine va fi un spațiu confortabil, unde copilul poate căpăta curaj să vorbească despre experiența prin care a trecut, fără riscul retraumatizării.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

03 May 2021

Anonymous

50 RON
03 May 2021

Anonymous

150 RON
03 May 2021
Andreea Simona : Asociatia Zi de Bine
Un cadou special