Cristina Bronner - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,060 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Si anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, cainii salvatori. Si tare ma bucur ca #AsociatiaZideBine a lansat proiectul #HAMtrenamentpentruviata chiar in aprilie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Eu si cainii salvatori iti vom fi tare recunoscatori.?❤️

Împreună suntem mai buni! ❤️

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

HAMtrenament pentru viață

Toată viața s-a străduit să fie bun. De multe ori, totuși, n-a reușit. Căci, la urma urmelor, era doar un om. Nu era câine.
Pentru câinii salvatori strigăm „Hai SUS!” în Aprilie. Pentru aceste animale formidabile care ne pot găsi atunci când nimeni n-are cum să ajungă la noi în caz de nevoie. Sunt formidabile ființe și de data asta, ele au nevoie de ajutorul nostru. Au nevoie de un teren de un antrenament, de un loc special în care să se poată pregăti pentru a interveni în misiunile de cautare si salvare. Amenajam terenul cu obstacole si-i echipam pe prietenii lor, oamenii, cu aparatura necesara in interventiile de urgenta. In aprilie ne pregatim de #HAMtrenament pentru viață.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

Bernhard

130 RON
Happy Birthday!
20 Apr 2021
Alles gueti zum Geburi!
20 Apr 2021
19 Apr 2021

Anonymous

470 RON
Happy birthday and all the best for you!🤗❤️
16 Apr 2021
Sa ne trăiești!! 🤗😘
16 Apr 2021

Cristina

200 RON
La multi ani mie! :-))
15 Apr 2021