Ziua mea în pandemie - anul 2

 

Gabi Bartic Asociatia Zi de Bine

100% Complete
1,135 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Eu, de ziua mea, de când mă tot apropii de senectute, îmi doresc:

- vreo două chestii pe care nu le pot zice niciodata nimănui;

- sănătate;

- să termin cumva casa care-mi mănâncă de-un an și ceva ani de viață;

ȘI să ajut alți oameni. Sau oameni care ajută la rândul lor cauze bune în care cred. 

Tot ce e cu liniuța nu prea pot influența eu, s-o ocupa soarta și cine mai e abilitat. Dar mă pot ocupa un pic, cât pot, de ultimul punct.

Așa că, și anul ăsta, ca și anul trecut, iată, vă invit ca în loc să-mi trimiteți cărticele, floricele, parfumele, cremițe, cârpițe, să beți cu mine o bere virtuală uite-aici. Și să lăsăm oameni care știu ce să facă cu berile alea transformate în bani să le ducă acolo unde e nevoie mai mare de ele. Azi și aici (ca și anul trecut) vorbesc despre „Zi de Bine” - cauza lunii ăsteia așa a picat, să fie patrupedă.

Eu o să mă ocup ca fiecărui om care-mi donează aici berea să îi trimit o surprizică. Pentru că da, îmi place să fac cadouri mai mult decât îmi place să primesc.

 

Vă mulțumesc și vă spun sincer, nu doare defel să faci bine.

 

 

Acu pe bune, între o bere cu aia din poza 2 și ceva (orice, dar bun) pentru cei din prima, ce-ai alege?

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

Toată viața s-a străduit să fie bun. De multe ori, totuși, n-a reușit. Căci, la urma urmelor, era doar un om. Nu era câine.
Pentru câinii salvatori strigăm „Hai SUS!” în Aprilie. Pentru aceste animale formidabile care ne pot găsi atunci când nimeni n-are cum să ajungă la noi în caz de nevoie. Sunt formidabile ființe și de data asta, ele au nevoie de ajutorul nostru. Au nevoie de un teren de un antrenament, de un loc special în care să se poată pregăti pentru a interveni în misiunile de cautare si salvare. Amenajam terenul cu obstacole si-i echipam pe prietenii lor, oamenii, cu aparatura necesara in interventiile de urgenta. In aprilie ne pregatim de #HAMtrenament pentru viață.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
09 Apr 2021
100 RON
La mulți ani cu bine!
09 Apr 2021

Mihaela Dorina Stemat

50 RON
La muuulti ani cu bucurie si cu ape limpezi, draga mea draga!
09 Apr 2021
300 RON
09 Apr 2021
09 Apr 2021
La multi ani, Gabi! Iti doresc mult bine, sa vina spre tine tot ce ai nevoie. Di
09 Apr 2021

Anonymous

150 RON
Si multa bafta la restul dorintelor!
07 Apr 2021

CC

150 RON
La multi ani, Gabi!
07 Apr 2021
La multi ani!
06 Apr 2021

Anonymous

150 RON
La multi Hami fericiti!
02 Apr 2021