Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

David Saranga Asociatia Zi de Bine

42.02% Complete
2,101 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, îmi doresc să îndeplinim împreună visul a 30 de tineri actori.

Între cei patru pereți ai unei garsoniere din Ferentari, tinerii talentați din Trupa Playhood înfruntă cu speranță și perseverență greutățile pe care viața le-a pus în cale. Dar, împreună, putem duce povestea lor dincolo de zidurile cartierului. Un cartier în care șansele de a te rupe de ce e rău sunt mici. La fel și visele, speranțele locuitorilor.

Niciun copil nu ar trebui să sufere, nicio copilărie nu ar trebuie să fie umbrită de povara sărăciei, dar din păcate viața nu este mereu blândă. Însă, copiii găsesc un refugiu în puterea imaginației. Iar când o mână de ajutor le este întinsă, visele lor capătă forța de a evada de sub griji și stereotipuri.

Alături de mine și de Asociația Zi de Bine, puteți susține visele acestor tineri și transforma în realitate ”Studiourile Ferentari”, făcând o donație pentru acest proiect drag. Fiindcă, în cele din urmă, indiferent de grai ori statut social, arta și cultura ne apropie pe toți.

Realizarea acestui proiect va fi, pentru mine, dar mai ales pentru acești copii, cel mai frumos cadou la care ne-am putea aștepta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

Studiourile FERENTARI

Ce poți face când lumea în care te-ai născut și crești e plină de sărăcie, suferință și pericole? Când la fiecare pas te lovești de droguri, prostituție, violență. Poți descoperi restul lumii doar cu puterea de neegalat a imaginației și a poveștilor care îți deschid larg poarta și te lasă să fii parte din ele. Cum se poate face asemenea magie? Cu teatru!
Cu 7 ani în urmă, la școala generală 136, un actor profesionist - Ionuț Oprea - ținea prima oră de actorie pentru câțiva copii din Ferentari. De-atunci, a apărut o trupă de teatru, trupa s-a mărit și a devenit familie - Familia PlayHood. Fiecare oră petrecută de copii la teatru nu e doar evadare din ghetou, e cărămidă pusă trainic la temelia unei lumi mai bune decât cea în care au avut neșansa să deschidă ochii.
Copiilor din Ferentari le trebuie teatrul. Aer proaspăt și curat pentru mințile și inimile lor. Iar teatrului îi trebuie un sediu cumsecade.
In Martie, la Zi de BINE, facem STUDIOURILE FERENTARI.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

17 Donații

Anonymous

100 RON
10 Mar 2021
#impreunasepoate
20 Feb 2021
19 Feb 2021

Anonymous

53 RON
La mulți ani!
18 Feb 2021
La mulți ani Excelență! Sanatate va doresc, implinire si fericire! Felicitari pentru initiativele si proiectele pe care le derulati in Romania. Respect si consideratie Gabriela Nicolae
18 Feb 2021
La multi ani fericiti!
18 Feb 2021

Anonymous

300 RON
18 Feb 2021

Anonymous

90 RON
18 Feb 2021
La multi ani! Încă un vis se împlinește. ☺️
18 Feb 2021

Anonymous

300 RON
18 Feb 2021

Anonymous

100 RON
18 Feb 2021

Anonymous

100 RON
18 Feb 2021

Anonymous

50 RON
17 Feb 2021
Cu draga
17 Feb 2021

Anonymous

75 RON
17 Feb 2021
La multi ani domnule ambasador!
17 Feb 2021

Cornelia

75 RON
Succes!!!!!!!
17 Feb 2021
David Saranga : Asociatia Zi de Bine
Cel mai frumos cadou de ziua mea