Isabela T - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

550 RON Donatii stranse
68.75% Complete
800 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mereu am simțit că e cel mai frumos când împarți bucuria, nu când o ții doar pentru tine. Cu atât mai mult atunci când o împărtășești cu cei care chiar au nevoie de ea.

Așa că anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. 

În Ianuarie, alături de oamenii faini de la Zi de Bine, vrem să le spunem adolescenților că nu e nevoie să facă față singuri crizelor emoționale sau problemelor generate de anxietate și depresie, indiferent de mediul de proveniență și de condițiile de viață! CUM? Prin suport psiho-emoțional dedicat: helpline gratuit, cu acoperire națională, disponibil 24/7. Prin psihoeducație: facem o platformă online dedicată și o populăm cu articole și materiale video de la psihologici, cu informații de specialitate, pe înțelesul tuturor.

Teen Line va fi primul proiect integrat de sănătate emoțională/prim ajutor emoțional din România dedicat adolescenților între 13 și 21 de ani.

Teen Line va fi o mână întinsă de care să se prindă atunci când simt că îi înghite negura unor gânduri greu de pătruns. Teen Line va fi o platformă unde pot să calce ferm și liberi, liberi de propriile temeri și liberi de judecățile și prejudecățile altora.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni! Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

TeenLine

Teen Line - Pentru că nu mai vrem „să le dăm cu seen”

În Ianuarie, vrem să le spunem adolescenților că nu e nevoie să facă față singuri crizelor emoționale sau problemelor generate anxietate și depresie, indiferent de mediul de proveniență și de condițiile de viață! CUM? Prin suport psiho-emoțional dedicat: helpline gratuit, cu acoperire națională, disponibil 24/7. Prin psihoeducație: facem o platformă online dedicată și o populăm cu articole și materiale video de la psihologici, cu informații de specialitate, pe înțelesul tuturor.

Teen Line va fi primul proiect integrat de sănătate emoțională/prim ajutor emoțional din România dedicat adolescenților între 13 și 21 de ani.

Teen Line va fi o mână întinsă de care să se prindă atunci când simt că îi înghite negura unor gânduri greu de pătruns. Teen Line va fi o platformă unde pot să calce ferm și liberi, liberi de propriile temeri și liberi de judecățile și prejudecățile altora. 

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

La mulți ani și felicitări pentru inițiativă! 🤗
16 Jan 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani plimbareato! :)
16 Jan 2021
La multi ani, draga mea! Sper sa primesti inapoi la fel de multa bucurie si frumusete cum raspandesti in jur! :*
13 Jan 2021

Stefan-Razvan Ghitun

150 RON
Sper ca și donația mea sa va ajute să realizați acest proiect. Mi-aș fi dorit sa am parte de un așa ajutor când am avut nevoie cel mai mult, de accea ai toată susținerea mea. 🤗
12 Jan 2021

Anonymous

50 RON
La muuulti ani, super Izzy! Teddy's hug!
12 Jan 2021

Andreea Fl

50 RON
Draga mea Izzie, Asa cum ne-ai obisnuit, aduci mai mult bine in lume cu fiecare zi in care soarele te saluta dimineata. Mai mult, esti mereu un exemplu de pozitivism, de putere, de bunatate si pentru asta iti multumim! Iti doresc ca acest an sa-ti incarce sufletul de si mai multa bunatate, iubire si fericire. Sa reusesti sa-ti pui in aplicare toate planurile si sa visezi mereu la fel de maret cum ai facut-o pana acum. Impreuna cu tine, visam si noi sa ajungem tot mai sus. La multi ani! Te-mbratisez de departe. <3
10 Jan 2021
Să te ducă aripile peste tot pe pământ și să îți găsești locul în care inima ta va cânta de fericire! La mulți ani!
10 Jan 2021
10 Jan 2021

Anonymous

20 RON
Din putin se face mult :)
10 Jan 2021