Mara Jancso - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea pentru un proiect extrem de important pentru mine

657 RON Donatii stranse
65.7% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Deoarece suicidul în rândul adolescenților constituie a doua cauză a mortalitații tinerilor și pentru că am pierdut pe cineva drag prin acest fenomen tragic, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere cauzei TeenLine.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună putem salva vieți!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

TeenLine

Teen Line - Pentru că nu mai vrem „să le dăm cu seen”

În Ianuarie, vrem să le spunem adolescenților că nu e nevoie să facă față singuri crizelor emoționale sau problemelor generate anxietate și depresie, indiferent de mediul de proveniență și de condițiile de viață! CUM? Prin suport psiho-emoțional dedicat: helpline gratuit, cu acoperire națională, disponibil 24/7. Prin psihoeducație: facem o platformă online dedicată și o populăm cu articole și materiale video de la psihologici, cu informații de specialitate, pe înțelesul tuturor.

Teen Line va fi primul proiect integrat de sănătate emoțională/prim ajutor emoțional din România dedicat adolescenților între 13 și 21 de ani.

Teen Line va fi o mână întinsă de care să se prindă atunci când simt că îi înghite negura unor gânduri greu de pătruns. Teen Line va fi o platformă unde pot să calce ferm și liberi, liberi de propriile temeri și liberi de judecățile și prejudecățile altora. 

 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

Gabi S

52 RON
Om fain, la multi ani! 🤗
18 Jan 2021
La multi ani!!! 😚
15 Jan 2021
50 RON
La multi ani, fericiti!
15 Jan 2021
La multi ani fericiti si frumosi, plini de soare si zambete!
15 Jan 2021

Anonymous

150 RON
La mulți ani
14 Jan 2021
La multi ani, om bun!
13 Jan 2021

Anonymous

100 RON
12 Jan 2021
La multi ani Mara!
12 Jan 2021
Felicitari!
04 Jan 2021