Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Catalina Moldovan Asociatia Zi de Bine

80.333333333333% Complete
1,205 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
12
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

TeenLine

Teen Line - Pentru că nu mai vrem „să le dăm cu seen”

În Ianuarie, vrem să le spunem adolescenților că nu e nevoie să facă față singuri crizelor emoționale sau problemelor generate anxietate și depresie, indiferent de mediul de proveniență și de condițiile de viață! CUM? Prin suport psiho-emoțional dedicat: helpline gratuit, cu acoperire națională, disponibil 24/7. Prin psihoeducație: facem o platformă online dedicată și o populăm cu articole și materiale video de la psihologici, cu informații de specialitate, pe înțelesul tuturor.

Teen Line va fi primul proiect integrat de sănătate emoțională/prim ajutor emoțional din România dedicat adolescenților între 13 și 21 de ani.

Teen Line va fi o mână întinsă de care să se prindă atunci când simt că îi înghite negura unor gânduri greu de pătruns. Teen Line va fi o platformă unde pot să calce ferm și liberi, liberi de propriile temeri și liberi de judecățile și prejudecățile altora. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Catalina

75 RON
11 Jan 2021
02 Jan 2021
02 Jan 2021
La mulți ani!
02 Jan 2021

Donatie Erica

100 RON
La mulți ani, Cătălina!!!
02 Jan 2021
La multi ani!
02 Jan 2021
La multi ani, Catalina! Sa fii mereu asa de generoasa si curajoasa ca la 10 ani! Sa tii minte ca aproape nimic nu e imposibil si viata are posibilitati nemarginite pt tine! Sa ai o zi minunata!
02 Jan 2021
La mulți ani, Cătă!
02 Jan 2021

Generozitate

100 RON
Un gest foarte frumos, Catalina.
02 Jan 2021
02 Jan 2021
O idee foarte buna la care raspundem si noi “Prezent” cu o suma modica. La multi ani Catalina!
01 Jan 2021
In numele Catalinei - cu drag pentru TeenLine
01 Jan 2021