Iubirea care bate la ochi

 

Alexandra Ghiță Asociatia Zi de Bine

48% Complete
480 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Butonul de siguranță este un proiect care își propune să strângă 50.000 euro pentru achiziționarea a 1000 de bijuterii cu butoane de panică ascunse, pe care victimele violenței domestice, care au obținut un ordin de restricție împotriva agresorului, să le poată acționa în cazul în care acesta este încălcat. Butonul ar urma să trimită un semnal instant către 112, împreună cu coordonatele GPS ale victimei, astfel încât cel mai apropiat echipaj de poliție să-i vină în ajutor. 

Violența domestică este o problemă cu rădăcini adânci în societatea noastră. De 13 ani, legea protejează victimele acestor abuzuri și statul oferă adăpost, consiliere juridică și psihologică și susținere financiară, însă de multe ori toate acestea reprezintă doar un ajutor imediat, limitat în timp, și nu un plan pe termen lung pentru a ajuta victima să se pună pe picioare, motiv pentru care majoritatea femeilor evită să ceară ajutorul. Un alt motiv este lipsa de încredere în autorități. Între 30-40% din ordinele de protecție din 2019 au fost încălcate. Unele dintre aceste situații s-au sfârșit prin crime. Butonul de siguranță poate fi salvator în astfel de situații.

Poți face o donație aici, sau poți trimite un SMS de 2 euro pe lună la 8845, cu textul SUS

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

1000 de femei, victime ale violentei domestice, vor avea acces la MINERVA, un dispozitiv mascat intr-o bijuterie, care le ajuta sa apeleze rapid 112 daca agresorul incalca ordinul de protectie.

Avem nevoie de voi pentru ca victimele violenței domestice să se simtă apărate. Să poată ieși din prizonieratul în care le țin agresorii lor - de regulă, tocmai oamenii alături de care credeau că pot simți siguranță, căldură, iubire: partenerii sau soții lor.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

"Vrei ca lumea sa se schimbe? Fa schimbari in propria ta lume." Neale Donald Walsch
03 Nov 2020

Sa fie bine ca sa nu fie rau!

55 RON
La multi ani si felicitari pentru acest gest frumos!
30 Oct 2020
La multi ani!
29 Oct 2020
La mulți ani, Alexandra! 🤗
29 Oct 2020
28 Oct 2020
27 Oct 2020

Anonymous

100 RON
27 Oct 2020