Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Laura Mihaela Cireasa Asociatia Zi de Bine

97% Complete
485 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

În ultimii ani nu am mai obișnuit să îmi serbez ziua de naștere. Am considerat că este o zi ca oricare alta în viața mea și că nu are nevoie de ”efecte speciale”.  Anul acesta însă vreau să o fac să conteze, așa că am decis să o donez unei cauze care mă interesează de mult timp - combaterea violenței domestice.

Știați că 79 de femei au fost ucise de partener sau un membru al familiei în 2019 în România? 36 de femei ucise în primele cinci luni ale anului 2020.

Cauza pe care o susțin vrea să ajungă la 1112 victime ale violenței domestice și să le ofere siguranța de care au nevoie, printr-o bijuterie :). “Butonul de sigurantă”este un dispozitiv ascuns într-o bijuterie simplă pe care femeile care au ordin de protectie îl vor putea acționa atunci când vor fi în pericol/când se încalcă ordinul. Alerta lor va ajunge, instantaneu, la 112, alături de coordonate GPS și un mesaj în care se identifica.

De obicei nu prestabilesc cadouri pentru ziua mea - atunci cănd se întâmplă prefer surprizele. Așa că te rog mult, fă-mi o surpriză și donează pentru această cauză!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

1000 de femei, victime ale violentei domestice, vor avea acces la MINERVA, un dispozitiv mascat intr-o bijuterie, care le ajuta sa apeleze rapid 112 daca agresorul incalca ordinul de protectie.

Avem nevoie de voi pentru ca victimele violenței domestice să se simtă apărate. Să poată ieși din prizonieratul în care le țin agresorii lor - de regulă, tocmai oamenii alături de care credeau că pot simți siguranță, căldură, iubire: partenerii sau soții lor.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

25 Oct 2020

Gena

30 RON
La multi ani, draga Laura!!
23 Oct 2020

Anca

50 RON
La multi ani, Laura!
23 Oct 2020
Ptr tine fiinta minunata un - La multi ani cu bine si frumos!
22 Oct 2020

Anonymous

100 RON
La mulți ani, Foxy! 🤗😘🎁🎂🎉
21 Oct 2020
La mulți ani frumoși și veseli!
21 Oct 2020

Anonymous

30 RON
21 Oct 2020