May the dreaming begin ! Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Raluca Dima Asociatia Zi de Bine

100% Complete
690 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

There is nothing more beautiful than sharing joy with those who need help. This year I decided to give my birthday to a cause dear to me, the EduBUZZ project.

 

In October, Zi de BINE supports EduBUZZ - a disused bus converted into an educational space, where several hundred children can start learning and dreaming about Better Days. Two teachers, Natalia and Adrian, saw one day the announcement that a bus taken out of circulation was being put up for sale in Brasov. They bid, they win, and now they want to turn it into an educational space for the children of Augustin village.

 

Instead of giving me a gift you can donate the money to this cause.

 

Together we're better!

Thank you!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, proiectul EduBUZZ.

In Octombrie, Zi de BINE sustine EduBUZZ - un autobuz dezafectat transformat in spatiu educational, unde cateva sute de copii pot incepe a invata si a visa despre Zile mai Bune. Doi învățători, Natalia și Adrian au văzut într-o zi anunțul că în Brașov se scoate la vânzare un autobuz scos din circulație. Au licitat, au câștigat, iar acum vor să-l transforme într-un spațiu educațional pentru copiii din Augustin.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

EduBUZZ

Cu un autobuz vechi, ruginit si fara roti nu poti ajunge prea departe.
Cum nici fara scoala, incurajare si oameni buni prin preajma, visurile nu prea trec de granita Augustinului, un sat lung de 5 km, nici aproape, nici departe de Brasov.
In Octombrie, Zi de BINE sustine…. Edubuzz!
Se incarca pe rampa un autobuz cu viata pe sfarsite, se adauga doi visatori, Natalia si Adrian, invatatori cu har si drag de copii si se da sfara-n tara cum ca-n matele ruginite ale fierataniei zac povesti care asteapta sa se scrie. Povesti cu copii adunati de pe ulitele satului care nu stiu socoti stelele si nici citi in ele. Sau macar in caietul dictando pe care fie l-au abandonat deja, fie nu l-au tinut niciodata in mana.
In Octombrie vom transforma un autobuz scos din circulație intr-un spatiu educational pentru copiii din Augustin.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

190 RON
06 Oct 2020
05 Oct 2020

Laura H

150 RON
05 Oct 2020

Alin

50 RON
Pentru educatie este cel mai important sa ajutam mai ales pe cei care nu au posibilitati.
05 Oct 2020
.
05 Oct 2020

Anonymous

200 RON
04 Oct 2020

Anonymous

20 RON
03 Oct 2020