Carmen Anghel - Asociatia Zi de Bine

Inca un an, sa fie cu zi de bine pentru educatie!

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vine iar ziua mea si anul asta, in loc sa numar un an care ar fi putut la fel de bine sa se faca nevazut sau sa devina fictiune in carti gen Stephen King, as dori sa numar fapte bune pentru o cauza faina. 

Asa ca, daca ai o amintire faina cu mine si ai vrea sa imi faci un cadou oricat de mic de la multi ani, ajuta-ma sa ajut! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

CLASA DIN CURTEA SCOLII

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem 2 Clase din Curtea Școlii in judetele Suceava si Timisoara.

3 Donatii

Anonymous

100 RON
10 Sep 2020

Cristi

150 RON
La multi ani!
28 Aug 2020

Gabriela N.

50 RON
La multi ani frumosi si sanatosi!
28 Aug 2020