Raluca Ene - Asociatia Zi de Bine

Ziua mea: cadou pentru altcineva

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt oameni pentru care grija fiecarei zile face ca propria aniversare sa fie o zi ca oricare alta. Sunt copii care nu asteapta nimic de ziua lor. Nu asteapta nimic... in nicio zi, desi au, poate, vise si dorinte pe care nu au curajul sa si le spuna nici macar lor insile. Pentru ei, o echipa inimoasa a pornit la drum cu cate ceva bun, asa ca daca aveti si voi sa puneti un pic...

Împreună suntem mai buni!

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

CLASA DIN CURTEA SCOLII

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem 2 Clase din Curtea Școlii in judetele Suceava si Timisoara.

1 Donatii

Anonymous

300 RON
31 Aug 2020