Ziua mea: cadou pentru altcineva

 

Raluca Ene Asociatia Zi de Bine

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Sunt oameni pentru care grija fiecarei zile face ca propria aniversare sa fie o zi ca oricare alta. Sunt copii care nu asteapta nimic de ziua lor. Nu asteapta nimic... in nicio zi, desi au, poate, vise si dorinte pe care nu au curajul sa si le spuna nici macar lor insile. Pentru ei, o echipa inimoasa a pornit la drum cu cate ceva bun, asa ca daca aveti si voi sa puneti un pic...

Împreună suntem mai buni!

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În fiecare lună, peste 1 milion de români își serbează ziua de naștere sau de nume. Cum ar fi dacă fiecare dintre ei ar da acestei aniversări [Alt] SENS?

12 cauze sociale, câte una pentru fiecare lună a anului. Milioane de sărbătoriți care, de ziua lor, fac cinste. Fă-ți cinste cu BINE! De ziua ta ajută un OM să se ridice!

 

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem 2 Clase din Curtea Școlii in judetele Suceava si Timisoara.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

300 RON
31 Aug 2020